Falcao laenati Chelseale

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

Chelsea ja Monaco on jõudnud Kolumbia koondise ründaja Radamel Falcao osas kokkuleppele. Uuest hooajast mängib Falcao laenulepingu alusel Londoni Chelseas

«Ma olen väga õnnelik, et liitun Chelseaga ning ei jõua ära oodata, millal saan alustada treeninguid, et täita klubi eesmärgid kaitsta liigatiitlit ja tagada edu Euroopas,» ütles 29-aastane Falcao. Eelmisel hooajal oli Monaco ründaja laenul Manchester Unitedis, varasemal on ta mänginud ka Porto ja Madridi Atletico ridades, vahendab Eurosport.

Paar nädalat tagasi ütles Chelsea peatreener Jose Mourinho: «Mul on väga kahju, et inglased arvavad, et Falcao mängibki nii kehvasti nagu ta tegi seda Manchester Unitedi särgis. Ma tean Falcaod ja ma olen teda jälginud alates Madridi Atletico aegadest. Kui ma saan aidata tal tõusta tagasi tippsvormi, siis seda ma ka teen.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles