Oliver Venno: valitsuse antud raha on meile kindlasti abiks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste võrkpallikoondis alustab nädala pärast Euroopa liiga mängudega, mis on heaks ettevalmistuseks sügisel peetavaks EM-finaalturniiriks. Eesti koondis tegi Euroopa liigas kahel korral kaasa ka eelmise kümnendi keskpaigas, aga meie punktimasinal 25-aastasel Oliver Vennol seda kogemust mõistagi veel pole. «Uus ja huvitav asi, saab kindlasti tore olema. Aga erilist vahet ma nendeks mängudeks valmistumisel võrreldes näiteks EM-valikmängudega ei näe,» ütles Venno Postimehe videointervjuus.

Lisaks Euroopa liigale on viimasel ajal võrkpall tähelepanu pälvinud alaliidu sooviga saada valitsuselt toetust sügisese EM-finaalturniiri ettevalmistuseks. Eile valitsus lõpuks 200 000 eurot eraldaski. «Väga seda protsessi ei jälginud, lihtsalt nägin uudistest, et nad said selle kätte. See on kindlasti hea, sest saame nüüd korraldada laagreid ja muid asju. Raha on meile kindlasti abiks,» uskus Venno.

Venno ootab Euroopa liiga mängudest kõige suurema huviga vastasseise Makedoonia ja Poolaga. «Need on kaks esimest ja kõige tähtsamad. Peale neid saab juba ära öelda, kas on variant edasi pääseda või mitte. Ülejäänud kolm vastast (Austria, Taani ja Iisrael) pole nii kõvad,» sõnas ta.

Makedooniaga kohtutakse Pärnu spordihallis juba 10. ja 11. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles