Serena Williams sel hooajal ilmselt enam ei võistle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: SCANPIX

Juuli alguses Wimbledonis oma karjääri 13. suure slämmi tenniseturniiri võitnud ameeriklanna Serena Williams pole sellest ajast saadik ühelgi võistlusel osalenud ning ilmselt teda sel hooajal enam turniiridel ei näegi.

Williams astus pärast Wimbledoni endale klaasitüki jalga ning pidi seetõttu ka operatsioonile minema. Williams hakkas tasapisi taastuma ja pidi sel nädalal kaasa tegema Linzi turniiril, aga viimasel hetkel loobus siiski seal mängimisest, vahendab Reuters.

Laupäevasel treeningul tegi ta oma jalale taas liiga ning peab nüüd suure tõenäosusega hooaja lõppenuks kuulutama.

«Tundsin ebamugavust ja mu arst tegi mitmeid teste, mis näitasid, et olen ületreeningu tõttu jalale taas liiga teinud ja see tähendab, et ilmselt ma sel hooajal enam võistelda ei saa,» tunnistas Williams, kes uues maailma edetabelis langeb Caroline Wozniacki järel teiseks. «Tahtsin väga mängida Linzis ja aastalõputurniiril Dohas. Olen väga kurb, aga plaanin naasta tugevamana. Et praegu vigastust mitte hullemaks ajada, pean natukeseks ajaks treeningutel kergemalt võtma, aga alustan õige pea taastusraviga.»

Alles eelmise nädala lõpus teatas tema vanem õde Venus Williams, et peab vigastuse tõttu hooaja planeeritust varem ära lõpetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles