Salah ja Fiorentina tülis

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah.
Mohamed Salah. Foto: SCANPIX

ACF Fiorentina on teatanud, et klubi kavatseb Egiptuse palluri Mohamed Salahi kohtusse kaevata, kuna mees on väidetavalt keeldunud varasemast kokkuleppest jätkata Itaalia klubis ka järgmisel hooajal.

Serie A meeskond väidab, et klubil oli lepingus Londoni Chelseaga olemas klausel, mille kohaselt saanuks klubide omavahelise kokkuleppe korral Inglismaa eelmise hooaja meisterklubist laenul olnud Salahi Itaaliasse jäämist hooaja võrra pikendada. Väidetavalt sai antud lepingutingimusest taganeda ainult klubid, mitte pallur ise, vahendab Soccernet.ee.

Kuulu järgi oli omakorda egiptlase ja Fiorentina vahel sõlmitud veel eraldi diil, milles jäeti 23-aastasele talendile võimalus öelda ära enne 30. juunit oma lõplik otsus klubis jätkamise osas. Eelmise liigahooaja neljandana lõpetanud Itaalia võistkond eitas aga sellise leppe olemasolu ning andis Fiorentina eest kuus liigaväravat löönud äärele ühemõtteliselt teada, et mees peab kindlasti klubi treeninglaagrisse ilmuma. Salah seda aga ei teinud ning tänaseks on mängija väljendanud soovi liituda teise klubiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles