Eesti korvpallikoondise vastane ei suvatsenud universiaadile kohale ilmuda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar (vasakul).
Janari Jõesaar (vasakul). Foto: Erik Prozes

Täna algas Lõuna-Korea miljonilinnas Gwangjus toimuval suveuniversiaadil kümme päeva kestev korvpalliturniir. A-alagrupis peetakse täna vaid üks kohtumine, sest Eesti avavastane Angola Koreasse kohale ei jõudnudki.

Seega üks võistkond edasipääsukonkurentsis vähem. Ainus tänane A-grupi mäng Saksamaa-Hiina on alles algamas.

Kuid rida teisi mänge on lõppenud. Põnevamatest neist võitis USA Türgit 66:57, Soome Jaapanit 73:72, Venemaa Montenegrot 63:62, Kanada Rootsit 78:61 ja Prantsusmaa lisaajal Leedut 96:87. Seejuures võitis Leedu poolaja 42:36, kuid neljandal veerandil oli omakorda Prantsusmaa kümnega ees, enne kui Leedu jõudis normaalaja viigini.

Veel tulemusi: Austraalia-Taivan 93:47, Mehhiko-Mongoolia 90:71, Brasiilia-Tšiili 78:33. Ees on veel Serbia ja Šveitsi kohtumine.

Eesti koondis alustab mänge pühapäeval. Kell 18 (Eesti aja järgi kell 12) on vastas Saksamaa. Meeskonna nimekaim mees on 21-aastane Bogdan Radosavljevic Tübingeni klubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles