Tänak: tunnen end autos suurepäraselt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Timo Anis

Poola rallil kolmandat kohta hoidev Ott Tänak ütles pärast 13. kiiruskatset, et jääb päeva esimese poolega rahule. Ainus tagasilöök tuli 10. kiiruskatsel, kui Tänak tegi spinni ja kaotas väärtuslikke sekundeid.

«Hommik oli kena, kuigi tegime esimesel kiiruskatsel rumala vea – tegime pirueti ning pidime end taas ümber pöörama, see maksis meile umbes kaheksa sekundit. Pärast seda sõitsin nii kiiresti kui suutsin ning võitsime üsna palju aega tagasi, mis oli hea,» rääkis Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel. 11. ja 12. kiirustkatsel oli Tänak kiireim, 13. katsel sai eestlane kirja teise aja.

«Kõik töötab hästi ning tunnen end autos suurepäraselt. Olen enesekindel, seega peame jätkama samal kiirusel ja vaatama, millisel kohal lõpetame. Peame tegema asju samm-sammult. Andreas (Andreas Mikkelsen – toim) on 13 sekundi kaugusel, kuid esmane eesmärk on hoida Jari-Matti (Jari Matti Latvala – toim) oma selja taga.»

Kokku jääb ralli lõpuni veel kuus kiiruskatset, mille hulgas on ka üks publikukatse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles