Jalgpalli otsepilt: Flora alistas koduväljakul Infoneti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 17. voorus kohtusid täna Tallinnas Lilleküla staadionil FC Flora ja Infonet. Mängu võitis seisuga 1:0 Flora, kohtumise ainukese värava lõi kuuendal minutil Gert Kams.

Postimees toob kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteerivad Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg.

Enne mängu:

FC Flora maandas pärast allajäämist Nõmme Kaljule ja šokk-kaotust Narva Transile pingeid sellega, et eelmises voorus alistati võõrsil 2:1 vana vihavaenlane Sillamäe Kalev. Florakatel ei jäänud küll palju puudu, et raskelt kätte võidetud kaheväravaline edu oleks viimase paari minutiga maha mängitud, kuid lõpuks toodi Ida-Virumaalt siiski koju kolm tähtsat punkti.

Paraja üllatuse valmistas Flora neljapäeval, kui Euroopa liiga esimese kvalifikatsiooniringi avamängus seljatati tänu Maksim Gussevi väravale 1:0 Makedoonia tippklubi Rabotnički. Mängugraafik on tabelis teisel kohal oleval Floral seega äärmiselt tihe ja Infonetil nii võimalus neid nõelata. Kindlasti tahab Infonet Florale kätte maksta ka teises voorus saadud kaotuse eest, mis läheb Eesti jalgpalliajalukku Nikolai Mašitševi «särgiskandaaliga».

Mullu suutis Infonet Floralt kaks korda punkte röövida ning tahab seda kindlasti teha ka pühapäeval, et vahet kolme punkti sisse mahtuva esikolmikuga mitte liialt suureks lasta. Praegu lahutab teisel tabelireal olevat Florat ja neljandal kohal olevat Infoneti viis punkti. Eelmises voorus oli Infonet 3:0 parem Narva Transist ning selles kohtumises taas jala valgeks saanud Jevgeni Harin nimetati ka Premium liiga juunikuu parimaks mängijaks.

Flora peatreener Norbert Hurt: «Ega siin väga puhata ei saa – tuleb tugev mäng ja me võtame seda kindlasti väga tõsiselt. Mõningad muudatused võrreldes neljapäevaga siiski tulevad. Kogu liiga on tänavu väga huvitav, kus kõik suudavad kõigi vastu hambaid näidata.»

Flora poolkaitsja Maksim Gussev: «Infonet mängib hästi ja näitas eelmises mängus iseloomu, kui sai lõpuminutite väravatest hea võidu Narva üle. Me oleme küll Euroopa Liiga matšist natuke väsinud, aga sellegipoolest pühapäevaseks mänguks valmis!»

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Vastased teavad üksteist hästi, mistõttu midagi uut selles mängus oodata ei tasu. Mõlemad meeskonnad mängivad ründavat jalgpalli ning see peaks fännidele meeldima. Meie eesmärgiks on vahet esikolmikuga vähendada ning seetõttu mängime vaid võidule!»

Infoneti poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev: «Mäng Floraga on sama tähtis kui ka kõik ülejäänud mängud. Meistrivõistlused on näidanud, et kõik on võimelised nii võitma kui ka kaotama. Võit on vajalik aga meile mõlemale. Tabelis on kõik üksteisele lähedal, mistõttu peame võitma, et tõusta kõrgemale. Samuti ei tohi me anda võimalust vastasel punktidega eest ära minna. Loodan, et pühapäev on meie päev!»

Flora sai eurosarjas üle pika aja võidu. FOTO: Jaanus Lensment
Flora sai eurosarjas üle pika aja võidu. FOTO: Jaanus Lensment Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles