Tänak: me peame keskenduma

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: SCANPIX

Poola MM-rallil hoiavad Ott Tänak ja Raigi Mõlder kolmandat kohta. Täna on rallil kavas veel kaks viimast ja otsustavat kiiruskatset.

«Väga hea tunne on püsida poodiumi võitluses. Kõik tahavad võita ja pingutavad selle nimel. See, et me oleme liidritele väga lähedal, on väga hea ja positiivne kogu ülejäänud hooajale,» ütles Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

«Mul on olnud häid tulemusi ka varem, aga mitte kunagi midagi sellist. Me oleme suutnud püsida tempos kogu ralli ja kindlasti on see üks minu parimaid tulemusi. Ma naudin igat kiiruskatset ja autoroolis olemist,» rääkis Tänak.

Tänaku sõnul ei tohi aga viimastel kiiruskatsetel tempot alla lasta: «Me peame keskenduma. Ralli pole veel läbi ja Jari-Matti Latvala avaldab viimasel päeval kindlasti survet, selles pole kahtlustki. Me peame ka survet avaldama ja tempot hoidma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles