Woodsi üks armukestest: tema abikaasa jälitas mind

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woodsi endine abikaasa Elin Nordegren.
Tiger Woodsi endine abikaasa Elin Nordegren. Foto: SCANPIX

Kuigi kõmulise golfiässa Tiger Woodsi nüüdseks juba endine abikaasa Elin Nordegren väitis, et tal polnud mehe armuafääridest aimugi, tuli üks Woodsi armukestest nüüd lagedale väitega, et Nordegren soovis temaga kokku saada ning tema ja Woodsi suhtest rääkida.

Joslyn James rääkis, et Nordegren külastas mitut erinevat striptiisiklubi, lootes teda sealt eest leida, kirjutab RadarOnline.

«Ta oleks mind nagu jälitanud. Ta teadis kindlasti, kes ma olen ja tahtis minuga kokku saada ning rääkida,» sõnas James. «Ta ei piirdunud ainult ühe klubiga, vaid käis ka teises, kus ma samuti töötan, kuna minuga kohtumine oli muutunud tema kinnisideeks.»

James tunnistas, et nüüd on tal kahju, et tal ei tekkinud võimalust Nordegreniga vestelda. «Tunnen end halvasti, et meil polnud seda ühist hetke,» tunnistas James. «Olen kindel, et meil olnuks mõlemal üsna palju öelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles