Norra suusatajale sõitis treeningul auto otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Therese Johaug
Therese Johaug Foto: SCANPIX

Talvel Vancouveri olümpiamängudel Norra neliku ridades 4 x 5 km teatesõidus olümpiakulla võitnud Therese Johaug elas eelmisel nädalal üle suure ehmatuse, kuid pääses tõsisemate vigastusteta.

Johaug tegi parasjagu rullsuusatreeningut, kui talle auto selja tagant otsa sõitis, vahendab Dagbladet.

«Ma ei kuulnud autot tulemas ja ma ei saanud enne midagi aru kui ühtäkki lebasin kraavis,» meenutas 22-aastane Johaug. «Suusakepid olid katki ja joogipudel samuti.»

Kui varustus välja arvata, pääses Johaug õnnetusest üsna terve nahaga ehk paari sinika ja natuke valutava küünarnukiga. Piiga enda arvates võlgneb ta suure tänu just nimelt ümber vöökoha olnud joogipudelile. «Sõitsin paremal pool teed, auto tabas mind vastu vasakut puusa. Arvan, et mu joogipudel võttis suurema löögi enda peale, igatahes oli see täiesti katki.»

Johaug tunnistas, et kui mõistis, mis juhtus, hakkas ta nutma ja üle keha värisema. «Ma ei suuda isegi uskuda, et see nii õnnelik õnnetus oli. Ilmselt on mul kaitseinglid,» sõnas ta.

Johaugile otsa sõitnud autot juhtis vanem meesterahvas, kes peatas auto kohe pärast kokkupõrget, et kontrollida, kas Johaugiga on kõik korra. Veendunud, et suusatajaga midagi ei juhtunud, sõitis ta edasi.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles