Universiaadi teine päev: Harutjunjan ujus isikliku rekordi, sõudjad jõudsid poolfinaalidesse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Harutjunjan.
Maria Harutjunjan. Foto: Tairo Lutter

Universiaadi teine võistluspäev polnud eestlastele nii edukas kui esimene. 

Judokate võistlusse läksid noorema põlvkonna esindajad. Kuni 81kg meeste hulgas sai Kristjan Tõniste esimeses ringis jagu liibanlolasest K. Nicolaost ipponiga, kuid teises ringis pidi alla vanduma hilisemale universiaadi võitjale K.Wangile. lohutusringis alistus ta armeenlasele A. Chaparyanil shidodega. Kuni 90kg meeste hulgas pidi Mattias Kuusik tunnistama valgevenelase I. Zhukau paremust.

Ujumises püstitas Maria Harutjunjan 200m rinnuli ujumises isikliku rekordi ajaga 1.12,6. See aeg andis talle 45 osaleja hulgas 26. koha. Karleen Kersa aeg oli 1.13,57, mis andis 32. koha. Meeste samal alal oli Henri Reinsalu ajaga 1.57,96 neljakümne esimene. Andri Aedma aeg oli 1.58,90 ja koht 43. kokku ujus seda distantsi 50 meest.

Meeste tennises tuli Armand Levandi tunnistada teises ringis soomlase Harri Oliver Helioevaara 6:1 ja 6:2 paremust.

Laskmises oli rajal meilt Valeria Koljuhhina, kes 411,4 silmaga oli 22., kokku osales 61 naislaskjat. Seeriad olid tal 100,9, 101,8, 105,2 ja 103,5. nagu näha, ebaõnnestusid tal kaks esimest seeriat. Finaali kaheksa hulka saadi 415,3 silmaga, nii et finaalikoht oli käeulatuses. Jahilaskmises oli täna kavas kaks seeriat. Erkki Kull tabas vastavalt 22 ja 21 taldrikut ning 43 silma annab momendil talle 22. koha41 osaleja hulgas.

Kõik meie sõudjad olid täna edukad, sest kõik pääsesid homsetesse poolfinaalidesse. Naiste kahene paat nagu ka meeste kahene olid oma eelsõitudes kolmandad ja pääsesid otse poolfinaali. Ühesel oli Joosep Laos oma eelsõidus küll alles viies, kuid õhtuses vahesõidus oli ta oma sõidus parim ja pääses samuti poolfinaali. Poolfinaalid peetakse homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles