Alonso noppis Suurbritannias hooaja esimese punkti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Täna sõideti Suurbritannias järjekordne vormel-1 sarja etapp, mille võitis Mercedese rooli keerav Lewis Hamilton. Oma hooaja esimese punkti sai kirja Fernando Alonso, kes lõpetas 10. kohaga.

Tänavusest hooajast McLareni meeskonda kolinud Alonso jaoks on aasta olnud keeruline. Alustuseks pidi ta hooaja avaetapi vahele jätma, sest tegi hooajaeelsel testisõidul avarii ning alles tervenes sellest. Enne tänast etappi oli hispaanlasel seitsmest võidusõidust ette näidata vaid 11. ja 12. koht, sest ülejäänud kordadel kahekordne maailmameister finišisse ei jõudnudki.

Tänasel sõidul õnnestus Alonsol aga tuua McLareni tiimile punkt, kui ta lõpetas 10. kohaga. Meeskonnakaaslane Jenson Button katkestas kohe esimesel ringil ja seega temalt tiimile punktilisa ei tulnud. McLareni meeskonnal on nüüd koos viis punkti, üldarvestusest juhib kindlalt Mercedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles