Tänaku meeskonna pealik: täna on õlled minu kulul

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: M-Spordi meeskonna juht Malcolm Wilson, Ott Tänak, Sander Pärn.
Vasakult: M-Spordi meeskonna juht Malcolm Wilson, Ott Tänak, Sander Pärn. Foto: Ken Järveoja

Täna lõppes Poolas autoralli MM-sarja etapp, kus Eesti rallipaar Ott Tänak ja Raigo Mõlder said kolmanda koha. Eestlaste meeskonna M-Spordi pealikul Malcolm Wilsonil jagus sõidu järel Tänakule ja Mõlderile rohkelt kiidusõnu.

«See oli Oti ja Raigo poolt sensatsiooniline sõit. On olnud tore näha, kuidas nad paari viimase etapiga on enesekindlust kogunud ja see on täiesti fantastiline, et nad nüüd sellise tulemuse suutsid teha,» rääkis Wilson M-Spordi kodulehe vahendusel.

«Tema (Tänaku- toim.) paar viimast aastat on olnud rasked, aga nüüd hakkab ta ennast tõestama ja usun, et meie strateegia mõlema sõitjaga hakkab vilja kandma. Meie plaan oligi, et hooaja algus peaks olema meestele selline aeg, kus nad end otsivad, ning seejärel hakkame tulemuste peale sõitma. Praegu tundub, et see töötab; loodame, et see nii ka jätkub,» lisas Wilson, kes kiitis seejärel ka Tänaku uut autot.

«Aga kõige tähtsam on meie kui meeskonna jaoks näha, kui konkurentsivõimeline uus auto tegelikult ikkagi on. See on see, mille kallal me oleme töötanud ja selle ralli tulemusega on tiimi moraal kõvasti kasvanud. Saime nii palju katsevõite ja Ott tegi nii julgustava esituse, et meie jaoks tundub see justkui võit ning täna teen mina poistele õlled välja!» lisas Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles