Vettel kaitses poodiumikohta: seda ei kinkinud mulle jõuluvana

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänase etapi esikolmik, Sebastian Vettel paremal.
Tänase etapi esikolmik, Sebastian Vettel paremal. Foto: SCANPIX

Täna sõidetud F1 sarja etapil Suurbritannias võidutsesid harjumuspäraselt Mercedese sõitjad, kelle järel sai kolmanda koha Ferrari rooli keerav Sebastian Vettel. Sakslane, kes kerkis poodiumile eduka boksipeatuse järel, kaitses end pärast etappi ja kinnitas, et oli selle koha õiglaselt ära teeninud.

Tänast Suurbritannia GP-d vürtsitas vihm, mis segas kaarte selliselt, et valitsev maailmameister Lewis Hamilton sai eduka boksipeatuse järel esikoha kätte Williamsi mehelt Felipe Massalt. Tiimikaaslase Massa järel teisel kohal olnud Valtteri Bottas kaotas samuti oma positsiooni ning kokkuvõttes möödus neist lisaks teise koha saanud Nico Rosbergile ka kolmandana finišeerinud Sebastian Vettel.

Neljakordne maailmameister leidis etapi järel, et õnnel polnud seekordse poodiumikohaga midagi pistmist ja ta oli kolmanda koha auga välja teeninud. «See ei ole jõulukink; jõuluvana ei lehvitanud mulle boksist ega öelnud, millisel ringil minna rehve vahetama,» rääkis Vettel.

«See oli meie enda (sõitjate- toim.) otsustada, aga paljud panid sellega puusse. See oli meie teadlik valik ja meil õnnestus see täna hästi teha,» lisas Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles