Margaret Markvardt püstitas Soomes uue Eesti juunioride rekordi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margaret Markvardt.
Margaret Markvardt. Foto: Eesti Ujumisliit

Soomes Helsinkis toimunud ujumisvõistlustel Grand Prix Challenge püstitas 15-aastane Margaret Markvardt uue Eesti juunioride rekordi 100 m liblikujumises.

Juba eelujumises viis TOP-i Ujumisklubi esindav neiu rekordnumbrid 1.03.25 peale. Finaalis pani ta veelgi hoogu juurde ja püstitas uueks juunioride rekordiks 1.02.63. Selle ajaga saavutas ta tugevas konkurentsis 3. koha. Eelmine rekord 1.03.60 kuulus samuti Markvardti nimel, vahendas Eesti Ujumisliit.

Filipp Provorkov oli samal mõõduvõtul väga edukas 50 m rinnuliujumises. Finaalis püstitas Provorkov enda hooaja tippmargi tulemusega 28.26, millega ta saavutas ka esimese koha. Selle ajaga tõusis ta ka Eesti hooaja edetabeli liidriks. Martti Aljand on tänavusel hooajal ujunud 28.31. Poole pikemal distantsil, 100 m rinnuliujumises, saavutas Provorkov ajaga 1.03.41 kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles