Martin Loo sai Šveitsi MK-etapil 42. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: PB Creative Philip Beckman

Maastikuratturite MK-sari jätkus kolmanda etapiga Šveitsis Lenzerheides. Lenzerheide rattapark asub 1500 meetri kõrgusel merepinnast ja ilmaolud oli suvised ˗ selge taevas ja 33 kraadi sooja. Martin Loo pidi sel korral leppima 42. kohaga, stardis oli 105 meest.

Võidu teenis tšehh Jaroslav Kulhavy, edestades 33 sekundiga šveitslast Nino Schurterit. Kolmandale kohale tuli noor tšehh Ondrej Cink, kes kaotas võitjale 1.47.

«Start oli kohe mäkke ja esimesed 500m läksid ilusti, kuid siis pea kohe peale vasakule pööret pandi pikali. Ise päris pikali ei olnud aga seista tuli mitu sekundit ning selle ajaga olin täitsa tagaotsas. Pühkisin siis tõusust üles ja esimese laskumise eel oli ootuspärane seisak ja jooksmine.

Pärast seda sai kogu aeg sõita, aga raske oli leida võimalusi möödumiseks ja arvestatavad vahed sõideti ka kiirelt sisse. Parandasin iga ringiga oma kohta ja lõpuks jäin 42. kohale. Tulemus pole kaugeltki see, mida tahtsin ja pidasin võimalikuks saavutada, aga täna läks niimoodi. Hulk tähtsaid võistlusi on veel tulemas ja seal on võimalik paremini sõita,» lausus Loo.

Järgmisel pühapäeval võistleb Loo Saksamaal ja pärast seda juba kodumaal maastikusõidu Eesti meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles