Video ja fotod: liialt vara esikohta tähistanud jooksja jäi võidust ilma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Overall (paremal) näppas liialt vara võitu tähistama hakanud Ben Payne'ilt esikoha.
Scott Overall (paremal) näppas liialt vara võitu tähistama hakanud Ben Payne'ilt esikoha. Foto: SCANPIX

Ameeriklasele Ben Payne'ile jääb nädalavahetusel Atlantas peetud 10 km jooks ilmselt elu lõpuni meelde, kõik teised spordihuvilised võivad seda aga võtta kui väärtuslikku õppetundi.

Payne juhtis laupäeval toimunud Peachtree jooksu peaaegu avameetritest saadik ning jõudis lõpusirgele selge edumaaga lähima jälitaja Scott Overalli ees. Enne lõpujoont võidukalt sõrme viibutama hakanud ja tempo alla lasknud Payne'i ehmatus oli aga suur, kui Overall tegi vägeva lõpuspurdi ja möödus temast täpselt finišijoonel, napsates ise võidu.

Overalli ajaks märgiti 29.30 ja Payne sai kirja sekundi võrra kehvema tulemuse. Täpsemalt lahutas kahte esimest lõpujoonel vaid üheksa sekundikümnendikku. Võidukas Overall postitas lõpuhetkest pildi ka oma Twitteri-kontole, lisades tagasihoidlikult: «Oli tore täna Peachtree 10 km jooks võita. Lõpujoon tuleb alati täie hooga ületada!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles