Kas Räikköneni tõmbab rohkem elektrivormelite sari või koduperemehe roll?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Kimi Räikköneni tulevik vormel-1 sarjas on sattunud sel hooajal suure kahtluse alla ning Saksa päevalehel Bild õnnestus soomlaselt uurida, mida tulevik kaasa toob.

«Mul pole aimugi, mis mu suhetest Ferrariga lõpuks saab. Samuti ei tea ma, mida elu toob. See, kas sõidan ka järgmisel hooajal samas võistkonnas, on puhtalt Ferrari otsustada, lausus Räikkönen, kes on MM-sarja üldtabelis küll viiendal kohal, kuid on tänavu vaid korra poodiumile tõusnud.

Soomlaselt uuriti, kas teda paeluks elektrivormelite sarja siirdumine, kuid Räikkönen vastas eitavalt. «See ei huvita mind kuigivõrd. Nad on suutnud viia etapid huvitavatesse kohtadesse. Aga see ei tundu kuigi põnev ja minu meelest on tegu lihtsalt liiga aeglase sarjaga. Ei tõmba,» oli Räikköneni lühike hinnang.

Küll aga oleks sügisel 36. sünnipäeva tähistav Räikkönen valmis koduseks jääma, sest saaks nii veeta rohkem aega koos kallima Minttu Virtaneni ja pisipoja Robiniga. Soomlasel poleks isegi midagi selle vastu, kui tema peaks hakkama poja eest hoolitsema, aga Minttu käiks tööl. «Usun, et saaksin kodus hakkama küll, see pole mingi probleem! Tunnen end kodus õnnelikuna. Olen ju terve elu mööda maailma rännanud, nii et kodus püsimine oleks igati tore,» vastas Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles