Siim-Sander Vene: olen Žalgirisega rääkinud, aga huvi on tuntud ka mujalt

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna sai esimest korda täiskoosseisus kokku Eesti korvpallikoondis, kes valmistub septembris Riias peetavateks alagrupimängudeks. Kohal oli ka juuni keskel Kaunase Žalgirisega Leedu meistriks tulnud Siim-Sander Vene.

Vene jaoks lõppes hooaeg hästi - lisaks meistrikullale leidis ta klubis korraliku rolli ja jäi terveks. Varasemal kahel aastal oli tal probleeme olnud seljaga, aga nüüd saab ta koondisetsüklilt alustada tervelt. «Eriharjutusi pean ikka tegema, iga päev päris mitte, aga tuleb ennast pidevalt töös hoida,» rääkis füsioterapeut Indrek Tustitiga koostööd tegev Vene Postimehe videointervjuus.

Juuli keskel peaks selguma, kas 24-aastane Vene karjäär jätkub Žalgirises või siirdub ääremängija mujale. «Oleme kogu aeg ühenduses. Mõlemad pooled on oma visiooni ära rääkinud, juuli keskpaigaks peab otsused ära tegema. Nädal-poolteist on veel aega, eks siis näha ole,» ütles Vene, kelle teenete vastu on tema sõnul huvi tuntud ka mujalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles