Kas mullust euroedu korratakse?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crusadersi ja Levadia vaheline avamäng
Crusadersi ja Levadia vaheline avamäng Foto: SCANPIX

Mullu jõudsid Eesti jalgpalliklubid ajaloolise saavutuseni, kui eurosarjas suutsid kolm meeskonda ühe vastase üle mängida ja jõuda järgmisesse ringi. Tänavusel hooajal ollakse esimese ringi mängudega poole peal ja mulluse saavutuse kordamine on endiselt võimalik. Kõige suuremaid edasipääsulootusi võib endiselt hellitada Eesti meister FC Levadia, kes tuleb väljakule täna.

Mullu suutsid esimese tõkke ületada nii Levadia, Nõmme Kalju kui ka Sillamäe Kalev. Tänavu võis loosimise järel Eesti klubidest kõige suuremad lootused asetada just levadialaste õlgadele (ainsa eurosarjas mängiva Eesti klubina olid nad loosimiseks asetatud), kellele tuli Meistrite liiga esimese eelringi vastaseks Põhja-Iirimaa meister Belfasti Crusaders. Võõrsil saavutatud 0:0 viigiga võisid eestlased kindlasti rahul olla, kuid edasipääsu tagamiseks on täna Lilleküla staadionil kindlasti vaja võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles