Raske kukkumisega Tour de France'i etapil sai võidu Katjuša rattur

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joaquim Rodriguez.
Joaquim Rodriguez. Foto: SCANPIX

Tour de France'i velotuuril sõideti täna kolmas etapp, mille võitis Katjuša tiimi eest sõitev Joaquim Rodriguez.

Tänast sõitu jäi tumestama raske kukkumine, mis toimus siis, kui sõidetud oli 2/3 etapist. Kukkumisse sattus ka tuuri üldliidri särki kandnud Fabian Cancellara ning pärast mõningast segadust sõit katkestati mõneks ajaks. Kukkumise järel katkestasid koheselt võistluse neli sõitjat, pärast arstlikku kontrolli võib katkestajaid tulla veelgi.

Tänase sõidu võitis Katjuša tiimi rattur Joaquim Rodriguez, teise koha saanud Chris Froome'ile läks kirja võitjaga sama aeg (3.26,54). Kolmandana finišeeris Ag2r sõitja Alexis Vuillermoz (+0,4). Astana ratturid Tanel Kangert ja Rein Taaramäe raskesse kukkumisse ei sattunud, nende lõppkohtadeks jäid vastavalt 73. (+2.29) ja 121. (+8.26). Astana liider Vincenzo Nibali sai täna seitsmenda koha (+0,11).

Tuuri üldliidriks on kolme etapi järel Sky sõitja Chris Froome, kelle edu teist kohta hoidva Tony Martini (Etixx-QuickStep) ees on vaid üks sekund. Kolmandal kohal on BMC rattur Tejay van Garderen. Nibali on 13. kohal (+1.38), Kangert hoiab 75. kohta (+7.51) ja Taaramäe on 94. positsioonil (+9.55).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles