Kristal Meistrite liiga matšist: peame oma mängu käima saama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia peatreener Marko Kristal (vasakul) ja poolkaitsja Dmitri Kruglov.
FC Levadia peatreener Marko Kristal (vasakul) ja poolkaitsja Dmitri Kruglov. Foto: Martin Ilustrumm

Eesti jalgpallimeister FC Levadia läheb homme Meistrite liiga esimese eelringi korduskohtumises koduväljakul vastamisi Põhja-Iirimaa tiimi Belfasti Crusadersiga. Kui avamäng lõppes tulemusega 0:0, siis Levadia juhendaja Marko Kristal sõnul tuleb homme eestlastel enda mäng vastastele peale suruda.

«Füüsiliselt suudavad nad kõvasti võidelda, kuid vastupidavuse pool on meil parem. Peame saama oma palliga mängu käima. Vaevalt vastased millegi erilise uuega üllatavad. Neilt on oodata lihtsat ja konkreetset mängu, kus pannakse palju rõhku kahevõitlustele,» rääkis Kristal.

«Oleme favoriidi positsioonis. Peame kodumaal oma paremuse maksma panema. Belfastis oli väga kitsas väljak, kuid Tallinnas (mängitakse Lilleküla staadionil) on platsil ruumi rohkem. Peame selle oma kasuks pöörama. Vastane tahab rohkem mängida võitluste peale ning nad ei anna midagi lihtsalt ära. Meie peame aga oma mängu peale suruma ning olema domineerivam pool,» lisas Levadia poolkaitsja Ilja Antonov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles