Madridi Reali vaevab suur mure

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali mängijad.
Madridi Reali mängijad. Foto: SCANPIX

Hispaania väljaanne Marca vahendas, et Madridi Reali jalgpallimeeskonda on vaevamas suur mure - kellele anda uuel hooajal kaptenipael?

Hetkel on Reali kapteniks kogenud väravavaht Iker Casillas, keda aga viimaste aastate vormilanguse tõttu on hakatud seostama klubist lahkumisega. Casillase järel peaks saama kaptenipaela oma õlale Sergio Ramos, kuid ka tema kohta on viimasel ajal käinud aktiivsed üleminekujutud ning eelkõige seostatakse teda Inglismaa meeskonna Manchester Unitediga.

Kui nii Casillas kui Ramos peaksid tõesti Madridi meeskonnast lahkuma, peaks klubi traditsioonide järgi minema kaptenipael mängijale, kes on Realis kõige kauem olnud. Nii peaks uueks kapteniks saama Brasiilia koondislane Marcelo, kes on meeskonnas mänginud alates 2006. aastast. Samas pole mitte kõik Realis sellise lahendusega nõus, sest mitmed asjaosalised leiavad, et meeskonna kapteniks peaks olema tiimi vaimne liider Cristiano Ronaldo.

Nii ongi hetkel Realis lahtine, kas kogenud Casillas ja Ramos lahkuvad ning kellele jääb auväärt kaptenipael.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles