Eesti koondislane liitub Saksamaa esiliiga meeskonnaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Rooba.
Jürgen Rooba. Foto: HSG Nordhorn-Lingeni Facebooki leht

Eesti meeste käsipallikoondise mängija Jürgen Rooba asub uuest hooajast mängima Saksamaa 2. Bundesligas HSG Nordhorn-Lingeni meeskonnas.

25-aastane paremäär sõlmis HSG Nordhorn-Lingeni klubiga kaheaastase lepingu. «Olen väga tänulik võimaluse eest mängida HSG Nordhorn-Lingeni eest. See on mu karjääris suur samm edasi ja annan endast 100%, et meeskonda aidata,» vahendas Rooba sõnu HSG Nordhorn-Lingeni Facebooki lehekülg.

Eestlase uue koduklubi peatreener Heiner Bültmann kiitis Rooba kiirust. «Jürgen on tõeline energiapundar - ta on kiire, plahvatuslik, hea hüppevõimega, tal on hea tunnetus ja paar lisatrikki. Ta on ambitsioonikas, hea motivatsiooniga ja on ka väljaspool platsi jätnud väga positiivse mulje, seega usun, et ta sobib meie tiimi väga hästi,» rääkis Bültmann.

HSG Nordhorn-Lingen mängib Saksamaa 2. Bundesligas ehk tugevuselt teises liigas. Eesti koondislastest mängib samas liigas Janar Mägi (EHV Aue), kõige kõrgemal tasemel mängivad Mait Patrail (Hannover-Burgdorf) ning uuest hooajast ka Dener Jaanimaa (Hamburgi HSV Handball).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles