Üllatus: Madridi Reali kapten tahab teiste Euroopa liigade asemel siirduda Portugali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna kapteni ja väravavahi Iker Casillase uus klubi võib veidi šokeerivalt olla Portugali hiid Porto, kinnitas tema agent.

Hispaania meedias lõhkes täna üllatuspomm, kui telekanal RTE väitis, et Madridi Reali väravavahi Iker Casillase tuleviku osas on toimunud uusi arenguid ning kui varem seostati teda teiste Euroopa tippliigade klubidega, on hetkel favoriidiks tõusnud hoopis Porto, vahendas Soccernet.ee.

Porto on Realile 34-aastase väravavahi eest kirjaliku pakkumise teinud, kuid RTE infot täiendanud ajalehe AS andmeil on üleminekul takistused ees, sest Porto ei suuda Casillase 7 miljonit eurot ületavat palganumbrit ise ära tasuda ning Real ei soovi hetkeseisuga vahet kinni maksta.

Samal ajal on Casillase agent Carlos Cutropia juba Portugali meediale kinnitanud, et väravavaht tunneb tõesti Portosse kolimise vastu huvi ning loodab, et Real tuleb tema kliendile vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles