Kuupäev paigas: poksikuningad Fury ja Klitško kohtuvad tiitlimatšis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Eile õhtul sai teatavaks, et kauaoodatud poksimatš Tyson Fury ning Vladimir Klitško vahel peetakse 24. oktoobril.

Raskekaalu maailmameistritiitli nimel peetav matš toimub Saksamaal, Düsseldorfis. Britt Fury on püsinud alistamatuna karjääri kõigi 24 kohtumise jooksul, märtsis kaitses ta edukalt Euroopa raskekaalu tiitlit. Ukrainlane Klitško pole omakorda kaotanud ühtegi matši viimase 11 aasta jooksul. Kokku on WBO, WBA, IBO ja IBFi meistrivöösid enda käes hoidva Klitško arvel 64 võitu ja 3 kaotust. Fury on karjääri jooksul nokauteerinud 18 ja Klitško 53 vastast.

«Kõik on kokku lepitud. Juba ootan 24. oktoobrit,» teatas Klitško Twitteris Furyga kohtumise kohta. Suurbritannia poksija oli oma avalduses märksa sõnakam. «Pole vahet, kus see matš peetakse: kas Ukrainas, Saksamaal või Jaapanis. Tulemus on niikuinii sama: mustlaskuningas (Fury hüüdnimi- toim.) väljub sellest planeedi parima raskekaalu poksijana,» lubas Fury.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles