Eesti vehklemisnaiskond teenis universiaadil dramaatilise kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelli Paju.
Nelli Paju. Foto: Erik Prozes

Lõuna-Koreas jätkuval suveuniversiaadil sai dramaatilise kaotuse Eesti vehklemisnaiskond.

Eesti koondis koosseisus Nelli Paju, Anu Hark ja Veronika Zuikova kohtusid kaheksandikfinaalis tugeva Prantsusmaaga. Matš algas Eestile keeruliselt– esimese kohtumise kaotas Zuikova 0-5. Teise minimatši lõpuks suutis küll Paju ühe torke tagasi teha, kuid kolmandiku kohtumise järel juhtisid prantslannad 15-7, sest Hark jäi oma kohtumises 1-5 alla.

Teise kolmandiku lõpuks juhtis Prantsusmaa 29-23.

Viimased kohtumised olid eestlannadele edukamad, kui alustuseks suutis Hark oma viimase kohtumise võita 7-5 ja vahe oli neli torget. Zuikova vahendas vahet veelgi ühe torke võrra ja nii oli seis enne viimast kohtumist 35-38.

Viimaseks kohtumiseks läksid rajale Paju ja Jacques Andre. Paju pingutas edukalt: jõudis viigini 41-41, jäi uuesti taha 42-44. kuid enne normaalaja lõppu olid tablool taas viiginumbrid 44-44. Järgnes lisaaeg ning Eestile loositi prioriteet, kuid kahjuks tegi lisaajal otsustava torke prantslanna, mis lõpetas meie vehklejate võistluse universiaadil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles