Mourinho sõlmis palgatõusuta lepingupikenduse

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaal tegutsev regionaalne päevaleht London Evening Standard kirjutas, et lõppenud hooajal Premier League'is triumfeerinud Londoni Chelsea on enda peatreeneri Jose Mourinhoga sõlminud 4-aastase lepingupikenduse.

2013. aastal Londoni suurklubisse naasnud portugallane lubas terve mulluse liiga-aasta jooksul sisse vaid kolm kaotust ning kindla 8-punktilise vahega tiitlit võites kuulutati Mourinho ka Premier League'i aasta treeneriks, vahendab Soccernet.ee.

Samuti aitas kogenud treener Chelsea liigakarika võiduni ning eduka hooaja järel on korduvalt räägitud, et Londoni meeskonna omanik Roman Abramovitš soovib 52-aastast peatreenerit tiimi juhendamas näha ka edaspidi.

Seni 2017. aastani kestnud lepingut pikendatigi väidetavalt veel neli aastat ja ametlikult peaks klubi vastavast kokkuleppest avalikkust teavitama vahetult enne uue hooaja algust. Samuti jääb uue lepinguga kehtima Mourinho ligi 12-miljoni eurone aastapalk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles