Kristal: meie kvaliteet ei olnud piisav

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia peatreener Marko Kristal.
Levadia peatreener Marko Kristal. Foto: Eero Vabamägi

FC Levadia langes jalgpalli Meistrite liigas esimeses eelringis konkurentsist, kui kahe mängu kokkvuõttes jäädi alla Põhja-Iirimaa meeskonnale Belfasti Crusaders. Levadialaste peatreeneri Marko Kristali sõnul ei olnud nad ise piisavalt head.

«Lasime kohe kiire värava lüüa, mis sundis meid mängu veel rohkem ehitama. Lõpuks pidime võtma suuri riske. Suures plaanis ei olnud meie kvaliteet kokkuvõttes piisav. Kui on vaja anda söötu omadele, siis tuleb anda sööt omadele,» ei olnud Levadia juhendaja Marko Kristal hoolealustega rahul. «Väikesed asjad kokkuvõttes otsustasid.»

Kui kolmel eelneval hooajal suutis Levadia eurosarjas enda esimese vastase alistada, siis viimati langeti esimesel tõkkel konkurentsist hoajal 2011/12. Toona jäädi Euroopa liiga eelringis kahe mängu kokkuvõttes 0:1 alla Luksemburgist pärit amatöörmeeskonnale Differdange. Eilse tulemuse järel hakkas tõenäoliselt taas kõikuma ka Levadia peatreeneri Kristali tool. «Mina selliseid asju ei otsusta,» sõnas ta oma tuleviku kohta. «Tänavune hooaeg täiuslik kindlasti ei ole olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles