Crusadersi peatreener: Levadia ei üllatanud, kuid šokeeris suutmatusega rünnata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meistermeeskonnast Levadiast Meistrite liiga eelringis kahe mängu kokkuvõttes jagu saanud ja teise ringi jõudnud Crusadersi peatreener Stephen Baxter oli mängujärgses hinnangus Levadiale halastamatu, oma hoolealuste üle aga ülirõõmus.

«Me oleme amatöörmeeskond, kes mängis profimeeskonnaga, aga tänaseid võimalusi vaadates väärisime meie võitu. Avapoolajal oli meil neli šanssi, meile ei antud ilmselget penaltit ja teise poolaja lõpus lõime veel ka latti. Nad viigistasid suurepärasest karistuslöögist, aga rohkem neil ju võimalusi polnud. Lasime neil palli vallata ja mängisime vasturünnakutele, see oligi meie plaan. Nad ei suutnud meile mitte mingil moel ohtu kujutada,» oli Baxter otsekohene.

«Levadia ei üllatanud meid mitte millegagi, kuid šokeeris sellega, et nad kasutasid vaid ühte ründajat,» jätkas Baxter. «Teine ründaja tuli mängu alles kümme minutit enne lõppu! Nad ei üritanud mängu enda kätte saada, vaid aina söötsid ja siis lõid pikka palli ette. See oli šokk, mitte üllatus,» lausus peatreener, kelle sõnul on Crusadersi saavutus Põhja-Iirimaa jalgpallile märgilise tähendusega.

«Tegu on esimese korraga, kui meie meeskond on Meistrite liiga eelringist edasi jõudnud. Loomulikult on tasu ka rahaliselt klubile väga suur, kuna oleme ju amatöörid. Meeskond näitas, mida nad suudavad. Olete kogenud ajakirjanikud ja nägite ise ˗ tekitasime kõik ohtlikud olukorrad. Teadsime, mida peame tegema. Poolajal nihutasime Paul Heatley äärelt keskele ja ta külvas seal täielikku paanikat. Suurepärane esitus! Kaitseliin tegutses kindlalt ja väravavahil oli vähe tööd. See oligi kõige ootamatum, et Levadia meid suurema surve alla ei pannud,» sõnas Baxter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles