Pärnu tõi testimisele Eesti juurtega Rootsi korvpalluri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Schüszler
Sebastian Schüszler Foto: twitter

Korvpalliklubi Pärnu alustas suviste treeningutega, testimisele on toodud ka Sebastian Schüszler, kes on varem juba Eestis pallinud. 20aastane mängumees, kelle ema on eestlane ja isa rootslane, on terve oma elu elanudki Rootsis. Eesti publiku ette jõudis ta 2012. aastal, kui Audentese Spordihallis toimus Baltic Sea Basketball Cupi, pärast seda mängis Sebastian Raplas.

Järgmistel aastatel jätkus tema karjäär Rootsis. 2012/2013 kuulus ta White Eagles meeskonda, järgmised kaks hooaega pallis mees Solna Vikingsi klubis. Eestisse jõudis Schüszler viienda juuli õhtul, peatreener Rannula kutsus mehe juba järgmisel päeval trennidesse, kirjutas Pärnu korvpalliklubi kodulehekülg.

“Tean teda juba enne Rapla hooaega, kuna tegelesin agenditööga ja siiamaani oleme aeg-ajalt kontaktis olnud,” kommenteeris Rannula.

Sebastian on enda sõnul Eesti eluga kursis ja külastab kodumaad igal võimalikul hetkel. “Mul elab vanaema Tallinnas ja Pärnu kandis pidi ka sugulasi olema,” rääkis ta. “Pärnu meeskonna poolelt tean treenerit, mängijaid küll ei tunne aga väike ülevaade on klubist olemas,” lisas Schüszler.

Schlüszer on kuulunud Rootsi U16, U18 ja U20 koondistesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles