Legendaarne Kevin Garnett jätkab mängimist

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Garnett.
Kevin Garnett. Foto: Ann Heisenfelt/AP

Viimase 20 aasta parimate korvpallurite hulka kuuluv Kevin Garnett jätkab USA meedia andmetel karjääri veel kahe aasta võrra.

Mais 39-aastaseks saanud Minnesota Timberwolvesi korvialune jõud Garnett tahab platsil olla vähemalt 40. eluaasta täitumiseni. Sellega saaks temast Robert Parishi ja Kevin Willise kõrval kolmas mängija, kes on NBA-s kaasa teinud vähemalt 21 hooaega - Garnett tegi NBA debüüdi juba 1995. aastal!

Ühtlasi on Garnett NBA rekordimees teenitud palga osas, sest aastate jooksul on klubid tema pangakontole kandnud 325 miljonit dollarit. Ametlikel andmetel 211 sentimeetri pikkune, aga tegelikkuses veelgi pikem Garnett on 15 korral valitud NBA Tähtede mängule ja 2008. aastal teenis ta koos Boston Celticsiga oma ainukese meistrisõrmuse.

Üleeile teatas oma jätkamisest ka San Antonio Spursi argentiinlasest tagamängija Emanuel Ginobili, kes saab varsti 38-aastaseks. Paar päeva varem oli sama otsuse teinud tema 39-aastane klubikaaslane Tim Duncan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles