Lewis Hamilton: vormel-1 nädalavahetused on igavaks muutunud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja valitsev maailmameister Lewis Hamilton ütles portaalile crash.net, et toetab sarja formaadi muutmist igati.

«Ma oleks väga õnnelik, kui vormel-1 nädalavahetuse osas muudatusi tehakse, sest see on üheksa aastat täpselt samasugune olnud. Neljapäev, reede, laupäev, pühapäev - alati on kõik ühtemoodi. Kui seda süsteemi põnevamaks tehtaks, oleks väga tore,» ütles Hamilton.

Vormelimaailma tähtsad ninad on formaadi muutmist arutanud juba mõnda aega ja üks ideedest oleks laupäeval korraldada lühike võistlus, mis määraks pühapäevase põhisõidu stardirivi. See on sõitjates tekitanud vastakaid arvamusi ja osade arvates võiks kõik samaks jääda. Hamilton nende hulka ei kuulu.

«Ka minul oleks põnev sellel teemal mõtteid mõlgutada ja uusi lahendusi välja pakkuda. Seega arvan, et pilootide käest peaks enne reeglite muutmist nõu küsima, sest tihti ei saa bossid täpselt aru, mis rajal sõites toimub. Tavaliselt meilt ei küsita midagi,» leidis Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles