Tarmo Kink liitus Levadiaga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink Levadia särgis
Tarmo Kink Levadia särgis Foto: fclevadia.ee

Valitsev eesti jalgpallimeister FC Levadia allkirjastas täna Tarmo Kingiga töölepingu pooleteiseks aastaks kehtivusega kuni 2016. aasta jalgpallihooaja lõpuni, teatas klubi kodulehekülg.

29-aastane vasakjalgne ründaja on FC Levadia kolmas täiendus suvise mängijate üleminekute perioodi vältel. Varem liitusid oma endise koduklubiga Artjom Artjunin ja Igor Subbotin.

«Otsustasin Eestisse tagasi tulla ja taas FC Levadiaga liituda kuna soovisin stabiilsust. Kaalusin erinevaid variante, kuid FC Levadia oli parim võimalus. Olen nüüd FC Levadia mängija ja teen omalt poolt kõik selleks, et meeskonnal hästi läheks. Mõistagi oleme kõik väga löödud, et eurosarja mängud on tänavuseks hooajaks läbi, aga Premium Liiga hooaeg läheb edasi ning reedel ootab ees väga tähtis mäng FC Infonetiga. Meie eesmärgiks on meistritiitel,» ütles Kink FC Levadia pressiteenistusele.

«Kink on mängija, kes suudab otsustada tähtsaid mänge,» iseloomustas FC Levadia peatreener Marko Kristal oma uut hoolealust. «Tema kvaliteet ja sisu on kõigile teada. Loodetavasti leiab Tarmo kiiresti mängukindluse ning saab meid Premium Liigas aidata. Tema liitumine annab meie ründemängu olulise käigu juurde, Kink tuleb hästi toime nii edurivis kui äärel.»

SC Reali kasvandik Kink siirdus esmakordselt FC Levadiasse 2006. aastal Moskva Spartakist ning mängis klubi ridades aastatel 2006-2008. Siis jäid tema arvele 80 Meistriliiga mängu, 35 väravat ning kolm Eesti meistritiitlit.

Hiljem kandis Kink Györi ETO FC (2009-2010), Middlesbrough FC (2010-2012), Karpaty Lvivi (2012), Varese (2012-2014), taas laenulepingu algusel Györi ETO FC (2013), Kaposvari (2014) ja Inverness Caledonian Thistle FC (2015) särki.

Eesti koondises debüteeris Tarmo Kink 2004. aastal ning tänaseks on tal kirjas 82 ametlikku maavõistlust ja 6 väravat.

Tarmo Kink lisatakse FC Levadia esindusmeeskonna koosseisu kui Šotimaalt saabub luba tema ülemineku vormistamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles