Purjutamisega vahele jäänud Neymar asus end kaitsma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise ja Barcelona meeskonna staar Neymar sattus hiljuti avalikkuse tähelepanu alla videoga, kus ta on silmnähtavalt purjus. Kuulus ründeäss asus end pärast video avalikustamist kaitsma ja tunnistas, et ta ei saa kodumaal kunagi rahulikult olla.

Maailma spordimeediasse jõudnud videol on näha, kuidas Barca staar viibib koos sõpradega majapeol. Ilmselgelt napsine Neymar mängib videos oma lipsuga ning on häguse pilguga. Brasiilia äss teatas video kohta, et ta on pettunud selles, et ta kodumaal kunagi häirimatult viibida ei saa.

«Väga halb kokkusattumus, et peole oli kutsutud see inimene, kellel polnud minuga mitte mingit pistmist. Olin puhkusel oma sõpradega, aga ikkagi juhtus nüüd selline asi. Ma ei saa kodumaal kunagi rahulikult olla, iga päev on hullem kui eelmine,» kurtis Neymar.

Videot napsisest Neymarist näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles