Martin Vunk liitus Pärnu Linnameeskonnaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk (vasakul) Jakarta Persija särgis.
Martin Vunk (vasakul) Jakarta Persija särgis. Foto: Erakogu

Eesti jalgpalli meistriliigas mängiv Pärnu Linnameeskond teatas, et nende uusimaks täienduseks on Pärnu tausta ning rahvusvahelise mängijakarjääriga Martin Vunk.

30-aastase poolkaitsja mängijateekond on olnud geograafiliselt kaunis kirju - Rootsi, Küpros, Kreeka, Indoneesia ning mitmed paigad Eestimaal. Vungi pikim ja püsivaim koduklubi oli  FC Flora, kus ta mängis aastatel  2005-2009. Premium Liiga tippklubidest on Vunk mänginud veel nii Nõmme Kaljus kui Sillamäe Kalevis. Mängijakarjääri algusaastatel on Vunk esindanud ka oma kodulinna meeskonda Pärnu JK Tervis.

Nüüd on Eesti koondist seni 67-l korral esindanud Martin Vunk tagasi Pärnus ning valmis liituma liigasse püsimajäämise nimel võitleva Pärnu Linnameeskonnaga.

«Pärnu jalgpallis on praegu põnevad ajad. Linnameeskond on jõudnud kõrgliigasse ja ehitab üles süsteemi, millel ma näen suurt potentsiaali,» rääkis Vunk. «Soovin olla Pärnu jalgpalli juures just praegu, et oma kogemustega olla abiks nii palliplatsil kui väljaspool seda. Loomulikult on oma osa ka sellel, et minu juured on Pärnus, siin olen alustanud oma jalgpallurikarjääri.»

Pärnu Linnameeskonna peatreener Marko Lelovi sõnul on sellise suursuguse mängija liitumine meeskonnale väga suur asi. «Martini kogemuste pagas on väga suur ja laialdane, mida meile edasi anda. Eeskujusid Pärnu jalgpallile on väga vaja. See on suur samm edasi meie eesmärgi poole – et Pärnu jalgpall oleks kasvav ja elujõuline aastast aastasse,» lisas Lelov.

Pärnu Linnameeskond esitleb oma uusimat liiget Premium Liiga laupäevasel kodumängul JK Narva Transi vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles