Pikaaegne Saksamaa koondislane lõpetas 29-aastaselt karjääri

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcell Jansen.
Marcell Jansen. Foto: SCANPIX

45-kordne Saksamaa jalgpallikoondise internatsionaal Marcell Jansen otsustas mängijakarjäärile vaid 29-aastaselt joone alla tõmmata.

Põhjuseks ei ole siinkohal aga pikk vigastus ega potentsiaalsete kosilaste puudus - nimelt sõnas Jansen täna, et kuna tema senine koduklubi Hamburg talle hooaja lõpus lepingupikendust ei pakkunud, ei suuda ta ka ühegi teise meeskonna särki selga tõmmata, vahendas Soccernet.ee.

«Ma mõtlesin selle [loobumisotsuse] peale puhkuse ajal ja mul oli palju häid pakkumisi. Samuti olen ma terve, saaksin tasuta klubi vahetada ning teenida head palka, kuid pigem olen ma rahata, kui hakkan järsku mõne teise klubi logo suudlema,» rääkis mängumees Bildile.

2006. ja 2010. aastal Saksamaaga MM-il kolmandale kohale tulnud Jansen jõudis oma viimast koduklubi Hamburgi esindada aastatel 2008-2015, saades nende ridades kirja lõpuks 152 liigamängu ja 20 väravat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles