Tammiste ja Sepp purjetasid 49erFX EMil kuldgruppi

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp. Foto: Ricardo Pinto

Portugalis Portos peetavatel 49erFX klassi Euroopa meistrivõistlustel on lõppenud kvalifikatsiooniseeria ning Kätlin Tammiste ja Anna-Maria Sepp on lunastanud endale finaalikoha kuldlaevastikus.

Eile peetud viimased kaks kvalifikatsioonisõitu lõpetasid purjetajad 14. ja 10. kohaga ning asetusid eelsõitude kokkuvõttes 23. kohale. Kuldfliiti pääseb 25 parimat naiskonda.

«Tänane võistluspäev oli tugeva tuule ja kõrge ookeanilainetusega tõsine väljakutse. Kuigi meil on sellistes tingimustes purjetamises kindlasti veel arenguruumi, tundsime end tänu eelnevatele tugeva tuule treeningutele Tallinnas üpris enesekindlalt,» sõnasid neiud eilse võistluspäeva kokkuvõtteks.

Võistlus juhivad sakslannad Victoria Jurczok ja Anika Lorenz hollandlannade Annemiek Bekkeringi ja Annette Duetzi ning taanlannade Maiken Foght-Schütti ja Anne-Julie Schütti ees.

Täna algavad EM-il laupäevani kestvad finaalsõidud, kus seilatakse kuld- ja hõbegrupina. Laupäeval toimub ka medalisõit avaseeria tulemuste alusel selgunud kümnele parimale tiimile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles