Legendaarne Jüri Lepp taandus Kehra peatreeneri kohalt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra peatreener Jüri Lepp.
Kehra peatreener Jüri Lepp. Foto: Liis Treimann

Eesti läbi aegade edukaima meeste käsipalliklubi HC Kehra uueks peatreeneriks saab Indrek Lillsoo, kes võtab Jüri Lepalt ohjad üle. Lillsoo kõrval hakkab abitreeneriks Jaan Kauge, vahendas HC Kehra koduleht.

HC Kehra juhtkond ja Jüri Lepp leidsid üheskoos, et Lillsoo on pikalt edukalt tegelenud noortega ning nüüd on aeg suurem väljakutse vastu võtta. Lepp keskendub nüüdsest Tallinna Spordikooli noormeeste arendamisse ning soovib hetkel A- ja B-klassi noortest koosneva võistkonnaga baasil 2016/2017 luua Tallinnasse meistriliiga klubi.

Lillsoo (42) on oma pika mängijakarjääri jooksul kuulunud enamuse ajast HC Kehra ridadesse nii mängija kui treenerina. Lillsoo on mänginud oma karjääri jooksul ka Tallinna Oskaris, Soomes Riihimäki Cocksis kui ka Kehra esiliiga meeskonnas. Jaan Kauge (37) on samuti pikaaegne Kehra mängija ja endine koondislane, kuid kuulus viimased aastad Soome meistriliiga klubi Siuntio IF ridadesse.

Anija valla aukodanik Jüri Lepp (56) on HC Kehra käsipallimeeskonna üks asutajatest, pikaegne eestvedaja ning tüürinud klubi peatreenerina 11 korral Eesti meistriks. Lisaks on Lepa kontol kehralastega 9 Eesti karikavõitu ja 3 Balti käsipalliliiga esikohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles