Kangur: kui suudan oma visiooni realiseerida, siis peaksin probleemideta kõrgetele kohtadele sõitma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kangur.
Martin Kangur. Foto: Rally Estonia

Järgmisel nädalavahetusel sõidetakse tänavuse hooaja Rally Estonia, kus rohkem kui üle poole aasta on taas stardis Martin Kangur. Täna peetud pressikonverentsil rääkis Kangur oma eesmärkidest ning avaldas lootust, et kodusel rallil õnnestub saavutada kõrge koht.

«On olnud pikk ootamine, et uuesti rooli istuda. Olen selle aja jooksul kõvasti analüüsinud, mis ma olen teinud hästi ja mis halvasti. Olen oma peas paika pannud selle, mida paremini teha. Arvan, et mul on olemas visioon, kuidas kiiresti sõita ja kui ma selle visiooni suudan realiseerida, siis ma ei näe küll ühtegi põhjust, miks peaksin muretsema, et siin kõrgete kohtade eest võidelda,» rääkis Kangur, kellel on viimasest rallist möödas kaheksa kuud.

Just pika võistluspausi tõi Kangur ka välja põhjuseks, miks peaks tema konkurentide Karl Kruuda ja Sander Pärna ees saama esikoha. «Olen kaheksa kuud puhanud mees,» teatas Ford Fiesta R5 rooli istuv Kangur, kellel on rallil nõu ja jõuga abiks ka Ott Tänak.

Rally Estonia algab 17. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles