Timmu Kõrge: hetkel on sees tühimik, aga loodame tunnetuse kätte saada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmu Kõrge.
Timmu Kõrge. Foto: Timo Anis

Täna peetud Rally Estonia pressikonverentsil tutvustasid kodumaised tippsõitjad oma eesmärke ning teiste hulgas rääkis Peugeot 208 T16 R5 autoga osalev Timmu Kõrge, et loodab pärast võistluspausi õigeks ajaks siiski tunnetuse kätte saada.

«Meil on võistluspaus sees ja ega ei ole midagi, tuleb minna teisipäeval väike testsõit teha ja loodame, et see on nagu rattasõit, et tuleb kohe meelde tagasi. Täna on küll täitsa tühimik enda sees selle koha pealt, aga loodame, et saame tunde kätte ja suudame võidelda kõrgete kohtade eest,» rääkis Kõrge, kes lisas, et loodab ka tänavu pidada põneva duelli venelase Aleksei Lukjanukiga. «Õnneks on katsed suhteliselt sarnased eelmise aastaga ja eks ka meil on õnnestunud videode pealt mõned pidurduskohad veel välja noppida, nii et eks ole näha, mis sellest saab,» ütles Kõrge.

Lisaks Kõrgele tutvustasid 17. juulil algava Rally Estonia ees oma plaane ka Karl Kruuda, Sander Pärn, Martin Kangur, Raul Jeets, Siim Plangi ja Miko Niinemäe. Eesti rallitipud avaldasid kõik lootust, et kodusel suursündmusel õnnestub võit Eestisse jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles