Miko Niinemäe ERC Junior klassi võitmisest: see on 50-50 võimalus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miko Niinemäe
Miko Niinemäe Foto: Indrek Allik

Täna tutvustasid Rally Estonia eel oma eesmärke Eesti tippsõitjad ning ERC Junior klassis osaleva Miko Niinemäe sõnul on tal korralik võimalus kodusel võistlusel oma klassis esikoht võita.

«50-50,» hindas Peugeot 208 R2 rooli istuv Niinemäe oma võimalusi, et tal õnnestub kodusel võidusõidul ERC Junior klass võita. «Aga kõiki teisi sõitjaid tuleb väga tõsiselt võtta, tase on väga kõrge,» lisas Niinemäe, kes on hetkel oma kaardilugeja Martin Valteriga tänavuse Eesti juunioride autoralli meistrivõistluste liidrid.

Oma klassi soosikutest tõi Niinemäe välja mitu nime, kes tema esikohta võiksid ohustada. «Kui vaadata meistrivõistluste seisu, siis ühed soosikud on kindlasti Opeli tehasemeeskonna poisid. Teiseks ka Chris Ingram ja mina pakuksin veel, et lätlane Ralfs Sirmacis, kuna temal on ka päris palju kogemust nendel radadel. Aga eks ma üritan endast parima anda, et nendele poistele vastu saada,» selgitas Niinemäe.

Rally Estonia sõidetakse 17.-19. juulil Tartus, Elvas ja Lõuna-Eestis teedel. Tegu on FIA ERC autoralli Euroopa meistrivõistluste etapi ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles