Sergei Zenjovi värav aitas uuel koduklubil Euroopa liigas edasi pääseda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (nr. 10) Eesti koondise särgis.
Sergei Zenjov (nr. 10) Eesti koondise särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjovi koduklubi FK Qabala (Aserbaidžaan) pääses Euroopa liiga teise eelringi, kui kahe kohtumise kokkuvõttes oldi 3:2 üle Tbilisi Dinamost.
 

Avakohtumise võõrsil 1:2 kaotanud Qabala oli lähedal väljalangemisele, aga 88. minutil lõi värava Zenjov ja kolmandal lisaminutil lisas ukrainlane Aleksei Antonov veel ühe tabamuse.

Korduskohtumise võitis seega Qabala kodus 2:0. 71. minutil oli Dinamo sealjuures Lasha Totadze punase kaardi tõttu vähemusse jäänud. Qabala kohtub järgmises ringis sloveenide Domžale või serblaste Cukariskiga.

26-aastane Zenjov siirdus Qabalasse alles juunis.

Igor Morozov ja Debrecen pääsesid samuti teise eelringi, kui kahe matši kokkuvõttes alistati 3:2 montenegrolaste Sutjeska. Eile teenis Sutjeska koduväljakul 2:0 võidu, Morozov pääses väljakule esimesel üleminutil. Järgmisena kohtutakse Riia Skonto (Läti) või St Patrick’s Athleticuga (Iirimaa).

Artur Kotenko tööandja Soligorski Šahtjor oli kahe matši kokkuvõttes 5:1 üle Põhja-Iirimaa tiimist Glenavonist, eile võideti 3:0, Kotenko istus pingil. Järgmisena kohtutakse austerlaste Wolfsbergeriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles