Madridi Reali legendi üleminek takerdus rahaküsimuste tõttu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Erinevad jalgpalliuudiseid vahendavad portaalid ning väljaanded kirjutasid eile hilisõhtul, et Madridi Reali kapteni Iker Casillase üleminek Portugali on takerdunud rahaküsimuste tõttu.

Reali kasvandik Casillas, kes on Madridi meeskonna esindustiimis mänginud juba aastast 1999, on viimastel aastatel olnud veidike kimpus langeva vormiga ning kuulujuttude kohaselt tahab Hispaania gigant tuua oma senise kapteni asemel väravasuule Manchester Unitedi puuriluku David de Gea. Väidetavalt on Casillas leidnud endale uue koduklubi - Portugali meeskonna Porto - ning üleminek oleks pidanud juba olema peaaegu tehtud, kuid nüüdseks on allkirjade andmine takerdunud raha tõttu.

Nimelt teatas portaal goal.com, et Real peaks kinni maksma summa, mis Casillasel klubivahetuse järel saamata jääb. Kuna Portos teeniks Casillas kahel järgneval aastal 3,5 miljonit eurot, kuid Realis oleks tema aastane palganumber poole suurem ehk 7 miljonit eurot, siis peaks Reali legend saama oma seniselt koduklubilt hüvitist. Seni pole Real aga olnud nõus vahet kinni maksma ja nii on läbirääkimised hetkel surnud punktis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles