Kollo läheb uue paarilisega jahtima koduse rannavollesarja kolmanda etapi esikohta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo.
Kristo Kollo. Foto: FIVB

Nädalavahetusel jätkub kodune tugevaim rannavolle võistlussari Premium 7 Grand Prix selle hooaja kolmanda etapiga, mis toimub Võrus Tamula järve rannas. Esikoha nimel asub võistlustulle ka meie nimekaimaid rannavõrkpallureid Kristo Kollo.

Küll ei astu Kollo Tamula järve rannas üles koos tavapärase paarilise Rivo Vesikuga, kes ravib praegu vigastust, vaid Karli Allikuga. Kindlasti asuvad kõrge koha pärast heitlema sarja üldliidrid Karl Jaani ja Rain Raud, kes triumfeerisid ka Premium 7 GP avaetapil Tartus. Võrus on võistlemas ka Aleksei Povjakel ja Maksim Petrov, kes viimasel kahel nädalavahetusel mängisid Lätis ja Leedus toimunud turniiridel. Kokku on võistlustules 22 meespaari, eestlastele pakuvad konkurentsi ka üheksa lõunanaabrite duot, vahendas volley.ee.

Naised on Danpower Cup’il võistlustules pühapäeval, 12. juulil ja kindel on see, et selle hooaja kolmas etapp toob ka kolmanda erineva Premium 7 Grand Prix osavõistluse võitja. Võrus ei mängi nii avaetapil Tartus triumfeerinud Kertti Külm/Eliise Hollas kui ka Pärnu etapi võitjad Mari-Liis Graumann ja Kristi Nõlvak. Kokku on naispaare kümme, lõunanaabreid esindavad Sallija Arhipova/Līva Sola.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles