Enesekindel Ricciardo: ma ei vaja mänedžeri

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

F1 sarjas Red Bulli tiimis sõitev Daniel Ricciardo sõnas, et kui uuel hooajal peaks ta meeskonda vahetama, siis pole selleks mänedžeri abi vaja.

26-aastane Austraalia sõitja on F1 sarja põhisõitjana olnud ametis alates 2012. aastast, kui ta alustas Toro Rosso tiimis, mis kuulub Red Bulli firma alla. 2014. aastast vahetas Ricciardo tiimi ning sõidab siiani Red Bulli meeskonnas, kuid andekat noormeest on järgmiseks hooajaks seostatud Ferrariga, kus väidetavalt võib koht vabaks jääda Kimi Räikkönenist.

Ricciardo väitis, et kui tõesti peaks minema tiimivahetuseks, saab ta sellega ise hakkama ega vaja  agenti või mänedžeri. «Loomulikult olen saanud pakkumisi erinevatelt mänedžeridelt, vastavatelt firmadelt ja agentuuridelt. Ärge saage minust valesti aru, arvan, et neil kõigil on midagi pakkuda, aga kuni praeguseni on Red Bull suures osas domineerinud mu otsuste üle ning minu eest ära valinud, kuhu ma lähen,» selgitas Ricciardo.

«Seega pole mul selleks vajadust olnud. Olen omapäi väga hästi hakkama saanud,» lisas austraallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles