Pöörane plaan: F1 sarja boss plaanis hiigelsumma eest Wimbledoni ära osta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone plaanis väidetavalt suurejoonelist ostu, kui tahtis hiigelsumma eest ära osta Wimbledoni tenniseturniiri.

F1 sarja juhtiv Ecclestone on olnud aktiivne mujalgi peale vormelimaailma: näiteks aastatel 2007-2011 omas ta koos Flavio Briatore'iga Inglismaa jalgpallimeeskonda Queens Park Rangersit. Jalgpall pole aga ainuke ala, kuhu Ecclestone on tahtnud end sisse süüa ning väidetavalt oli vormelimaailma juhil plaan sekkuda tennisemaailma.

Venemaa miljardär ja endine Boris Beckeri ning Goran Ivanisevici treener Ion Tiriac meenutas, kuidas Ecclestone tahtis omal ajal Wimbledoni ära osta. «Istusime Berniega siin ja vaatasime Goran Ivanisevici mängu, kui seda segasid kolm vihmapausi,» meenutas Tiriac.

«Ta küsis: «Mis sa arvad, kui palju Wimbledon teenib?» Ma vastasin, et ilmselt 50-60 miljonit, tema vastas omakorda: «Me peaksime selle ära ostma. 600 miljoni naela eest, sina ja mina. Me saaksime siia kahe kuuga katuse peale ehitatud,»» rääkis Tiriac Ecclestone'i suurest plaanist.

Ecclestone kinnitas Telegraphi väljaandele, et tema hea sõbra meenutustel on tõepõhi all. «Võtsime seda väga tõsiselt. Arvan, et me ühtegi reaalset pakkumist ei teinud, aga uurisime, kas see oleks üldse võimalik ning kuidas seda teeksime,» selgitas Ecclestone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles