Kert Toobal: vahetusmehed ei lasknud ennast heidutada ja tegid hea töö

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: Eero Vabamägi

Eesti võrkpallikoondis alistas täna Pärnus teistkordselt Euroopa liigas Makedoonia, Kui eile tuli võit lausa mänglevalt, siis täna jäädi peale geimidega 3:1 ja mängupilt enam nii hea ei olnud. Eesti kapteni Kert Toobali hinnangul ühe geimi loovutamises midagi hullu ei olnud.

«Treener tegi julgelt kolm vahetust, aga kokkuvõttes sekkusid nad korralikult,» viitas Toobal Martti Juhkami, Renee Teppani ja Timo Tammemaa algkoosseisu kuulumisele. Eile alustasid mängu põhimehed Robert Täht, Oliver Venno ja Andri Aganits.

Kolmanda geimi keskel võttis koondise peatreener Gheorghe Cretu puhkama ka Toobali enda ja saatis sidemängija positsiooni mehitama Toobali noorema venna Andrese. Eesti sai ette 21:15, aga lasi siis Makedoonial 22:22 viigistada ja lõpuks kaotas Eesti selle geimi 27:29.

«Tegelikult meie rütm eriti ei muutnud, lihtsalt vastastel sattus hea mees servima. Neljas geim näitas, et koostöö toimis ka Andresega normaalselt. Hea oli näha, et meie n-ö vahetusmehed tegid neljandas geimis hea töö ja ei lasknud ennast heidutada,» ütles Kert Toobal.

Järgmisel nädalavahetusel kohtub koondis Pärnus kaks korda valitseva maailmameistri Poolaga, aga pole täpselt teada, millise koosseisuga nad Eestisse tulevad - kandidaatide ring on lai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles