Kaks kindlat võitu näitasid taas Eesti võrkpalli taset

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: Eero Vabamägi

Üheksa-aastase pausi järel Euroopa liigat alustanud Eesti võrkpallikoondis tegi Pärnus seda, mida pidi – Makedoonia alistati nädalavahetusel kahel korral üsna kindlalt. Nii paistab koondise eesmärk pääseda Final Fouri esmapilgul täiesti teostatav. Tõsi, pärast selle nädala kohtumisi valitseva maailmameistri Poolaga võib pilt pisut teistsugune olla.

Eelmisel hooajal Euroopa liigas pronksini küündinud Makedoonia osutus isegi ootamatult nõrgaks vastaseks. Või on Eesti põhikoosseis lihtsalt nii võimas. Eriti suur oli ülekaal reedel, mõnevõrra väiksem laupäeval, kui Oliver Venno, Robert Tähe ja Andri Aganitsa asemel alustasid mängu Renee Teppan, Martti Juhkami ning Timo Tammemaa.

Juba varem oli teada, et peatreener Gheorghe Cretu hakkab Euroopa liigas põhimeestele julgelt puhkust andma, sest laias laastus on tegu ikkagi ettevalmistusega oktoobris peetavaks EM-finaalturniiriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles