Djokovic võitis Wimbledoni finaalis Federeri

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Wimbeldoni suure slämmi turniiri meesüksikmängu finaali võitis Novak Djokovic, kes alistas Roger Federeri  7:6 (7:1), 6:7 (10:12), 6:4, 6:3. 

Djokovici jaoks oli see Wimbledonis kolmandaks võiduks. Karjääri jooksul on serblane nüüd võidutsenud üheksal suure slämmi turniiril. Lisaks kolmele Wimbledoni esikohale on tal viis võitu ette näidata Austraalia lahtistelt ja üks US Openilt.

Federeri arvel on karjääri jooskul 17 suure slämmi tiitlit, Wimbledonis on ta võidutsenud seitse korda. Viimati võitis Federer Wimbledonis 2012. aastal.

«Mul oli suur au mängida Rogeri vastu. Ta on tennise jaoks teinud väga palju. Kõik meie generatsiooni tennisistid vaatavad talle alt üles,» ütles Djokovic BBC´le.

«Novak ei ole mänginud hästi ainult need kaks viimast nädalat, ta on teinud seda terve hooaeg,» sõnas Federer. «Mul oli võimalus võita esimene sett, aga ma olen õnnelik, et ma suutsin seda teha teises,» lisas ta.

«Ma olen näljane ja ülimalt motiveeritud, et mängimist jätkata. Mul on olnud suur au siin mängida, aga Novak oli täna lihtsalt väga hea,» ütles Federer. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles